h1

Di Art For Grabs dan KLAB (multi event dalam satu masa)

Mei 8, 2008

Beli satu dapat 3!

Waahh.

Barang tak terjual pun tak apa. Tapi yang penting dapat ‘jual’ nama.🙂

Dapat jumpa geng Jurnal (nazri (selamat kenal), naga etc), geng Amir, saharil, geng studio di kala jingga, geng aic, r.a, aisya, marina, bro faisal mustaffa (tegar ye?), fahmi reza, khatijah tan, kak hanim khairuddin, james (art lover), tokei2 galeri seni (r. a n lain2), bro fathul (lagi tegar kuasa dua), artlovers, artwatchers, artcritics, art-over-react, etc. dan tak lupa kepada adik2 rambut punk datang tengok gig rock kangkang.

sekitar booth kami

sekitar booth kami 2

sekitar booth kami 3

cupcakes oleh deheart. ramai yang ingat clay art. cantik sangat macam objek seni la pulak..:) tak, ini kekcawan untuk dimakan.

*gambar diambil shah_sri.

dalam banyak2 ruang, ruang ini yang paling menarik. patut jadi instalasi letak dalam balai seni lukis negara.😛

* gambar di ambil oleh encek exike. http://exikez.fotopages.com/

Eh tak.. banyak sebenarnya artwork yang terjual. dapat menambah art kolektor untuk aku dan kawan2 macam james, puan halimah dan salah sebuah galeri di tengah ibu kota. dan dapat juga celikkan mata ramai orang yang sebelum ni agak rabun.

ps: terima kaseh jesse sebab tolong bersusah payah jugak..🙂

4 komentar

  1. aku bukan artist..tapi support indie artist!🙂
    in,aku menanti exhbit ko nie


  2. ok. insyaAllah. 14 hb ni kat ukm..


  3. saya yang perasan… ? heeheeehehehe


  4. hahahaha.. ingatkan tak ‘perasan’….



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: