h1

Acara di sana sini

Juli 8, 2008

Kami sifoo.com akan join event ni. tapi aku tak dapat sepenuhnya terlibat sebab, ahh bz babe..
aku sekarang keje dah jauh lah jc. sekarang nih terkejar kesana kesini. apapon, tima kasih untuk aini sebab sudi bantu memenatkan diri jaga booth untuk kami.. huhu.

semalam hari khamis, lepas settle setup booth untuk indiefest, terpaksa berkejar ke shah alam untuk perasmian Open Show 08. Salah sebuah karya aku terpilih untuk dipamerkan. yey!
tapi pelik gak, mungkin tak biasa, perasmian oleh kerajaan baru. ada yb yaakob, yb elly wong!

foto ambik dari waridi wp.

 

 

sabtu malamnya pula akan berkejar ke sini.

tapi apa pun tak prepare lagi..😦

 

 

nota: entri ini sepatotnya di poskan pada jumaat lepas, tapi tak sempat. ya ampun.

One comment

  1. wei…memng lama..dah ko tu bz je kan..katanya..hahahaha…yela tak sangka kita masuk pameran terbuka tu kan…mkn cendol boleh jer..tapi ko sekrang pun dah nak ngajar semulakan…takpela..kalau ada area shah alam give a call je la…anyway tahniah..moga2 terjual artwork…chayok



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: