h1

TRO itu maknanya To Rule Out lah!!

Juli 31, 2008

“The healthy man does not torture others. Generally it is the tortured who turn into torturers.”
Carl Jung.

 

dialog di bangsar. pagi ahad. ‘cafe’ dan urban.

Mr A:: Hey man! dengar yang u’ve changed ur religion!
Mr B:: Yes! u heard rite! I’m a Muslim now! Masuk Islam lah.
Mr A:: Great what! Which Islam?
Mr B:: Islam Hadhari, Of course lah!

dialog hanya di Malaysia terdapat.

 

 

 

Sabtu dan Ahad ini. Aku dan kawan-kawan akan berada di bangsar. insyaAllah.
tak. bukan nak carik Islam Hadhari di sana.
tapi kami ‘join’ bijou bazaar di j’eumpa d’ramo.
untuk memperdagangkan produk dan mercendais (?).
Sesiapa yang kelapangan, silalah jenguk kami.
Jangan lupa bawak duit dan uwangnya…

 

notakaki: sila klik sini untuk peta dan maklumat yang lain-lain.

4 komentar

  1. Salam,

    Dah klik gambar. Yang didownload hanya gambar je ;( Lepas tum cursor pula kata ‘Not found”. Nak tahu gak kat mana, dan exactly bila.


  2. salam..
    hehe. ok sori salah saya. dah diperbetulkan.


  3. Bangsar?
    Aku di Brickfields.
    Bangsarnya di mana…
    Maaf, ‘tidak nampak’ di mana.
    ;p


  4. yana:: cuba klik pada notakaki tu.. datang ye?



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: