h1

x ini bukan sebarang x. x ini pakai celak.

Agustus 1, 2008

kebebasan bersuara itu adalah hak. bukannya keistimewaan.
-anon-

 

aduh! apa pasal lah aku boleh tersilap tarikh?
kusangkakan maskara x (macam x-men) ini minggu depan.
selepas layar tanchap.
jadinya ku sudah setting dan atur aktiviti baeekkk punya sepanjang minggu ini.
aduh! kena ejas balik kalendar. aduh!!!

 

 

ok. sila beramai-ramai datang ya.
dan saksikan bakat.

7 komentar

  1. Salam,

    Rasanya bukan tersilpa tarikh je…entry pun sama kut? Antara para atas dan bawah cam patut ada benda je…ada ke?😉


  2. salam.
    haha. tak. tak silap. cuma yang ‘missing’ tu mungkin rasa terkilan.🙂


  3. hahaha..kesian..


  4. OK. Hmm….

    Anyway, I put up the Gheorge song at my blog already, thanks🙂


  5. Alina, ooo tak dapat pergi la. Adess. Dengan siapa sya mau sembang nanti. Teh pun tak pergi. Ketua turus dan para soljah sibuk.


  6. x ni kalau budak hardcore dia tak isap rokok,minum arak, main perempuan bersepah. kadang2 ada yang pemakan tumbuhan tegar.

    aku macam nak pegi je tapi segan


  7. takpe kak lily. next time ye.

    juna:: jgn segan. derang bukan pemakan orang. huhu.



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: