h1

“…katakan merdeka, jangan, jika minda masih dibelenggu…”*

Agustus 6, 2008

Tempat: Laman Budaya Shah Alam
Tarikh: 9 Ogos (Sabtu)
Masa: 3 ptg sampai 12 tgh mlm

“Layar Tanchap kembali lagi. Seperti tahun lepas, sekali lagi kita menggunakan tema Merdeka. Jadi eloklah sekiranya pada hari tersebut kita memakai baju kebangsaan atau pakaian yg melambangkan dan sesuai dengan tema merdeka. ..” petikan layar tanchap

 

 

jom meriahkan suasana.
aku ada di sana membuka gerai.

*diri memakai levi’s.
leher meneguk coke.
menghembus asap morlboro.

sambil memandu honda spesifikasi evo.
dan membaca UTUSAN MALAYSIA..
marilah kita merdeka.
merdeka versi Malaysia!

 

 

KEMASKINI.

kepada shah: sebenarnya di laman layar tanchap yang saya link di atas ada peta ke sana. laman budaya sebelah galeri shah alam aja. tapi saya linkkan juga di bawah ini petanya.

6 komentar

  1. Salam,

    Maaf, tapi kat mana Laman Budaya Shah Alam. Mungkin ada eloknya kalau diletakkan peta kecil di poster itu. Rasanya, ada ramai lagi seperti saya yang tidak tahu.


  2. rasa nak pegi. tengok la kalau da setle keje yang memang dh ada dlm perancangan. harap dpt jumpa.


  3. hahahaha..bagus2..pergi jangan tak pergi..

    dah lama aku tak perform di tanchap ini.


  4. cak:: datang ye..

    denan:: datang ye..

    marjerin:: datang ye.. eh, siapa kamu eh?


  5. hegira,

    InsyAllah, saya datang. And thanks, I did not notice the link to the map earlier.


  6. wei..sonyap jo..mano ko gie wey…heheheheh..eh nanti ko buka gerai ek kat sana…aku tak sure lagi lagi..hari tu org mbsa kata akan ajak aku n idham buka gerai..tapi ntahlah…a’en, nak minta tolon nie..promote kan class figure drawing aku..aku sekarang bekerjasama nagn en suzlee wat kelas figure drawing…aku n idham uruskan semua, dia mcm biasa mengajarla..ni ngah mencari org dlm 15-20.kelas bulan 9 nie…

    aku siap wat page kat wordpress tuk kelas ni…promote ek..or ko bgtau katner web2 penggemmar art, so aku leh promote kat web diorang

    http://artisseni.wordpress.com

    thanks



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: