h1

//hanna kata. bila besar nanti dia nak jadi princess. kahwin dengan anak raja…

September 3, 2008

ok sayang. pilih anak raja brunei eh?? dan hadiahkan cikna tiket melancong satu dunia!!

ok. aku dapat award dari shah cakapaje.
dia kata:

Brilliant Weblog is a prize given to sites and blogs that are smart and brilliant both in their content and their design.The purpose of the prize is to promote as many blogs as possible in the blogspere.Here are the rules to follow:

1.Put the logo on your blog

2.Add link to the person who awarded you

3.Nominate at least 7 other blogs

4.Add links to those blogs on yours

5.Leave a message for your nominees on their blogs.

err. oookkk. terima kasih shah (walaupun taktahu kenapa dapat. blog ini tak ‘brilliant’ dari segi konten malah juga design). haha.

jadinya. aku pilih (aku pun sporting ye!):

1. shah cakapaje. (er.. buleh pulang balik ke?)

2 – 7. sesiapa yang baca entri ini.

sekian terima kasih.

ps. brilliante ke brillante?? dekat logo tu eja brillante..

6 komentar

  1. Salam Alina,

    Wah! Untungnya jadi pompuan ye…leh pilih anak raja mana yang dia nak. Orang laki pula, kena kerja keras untuk menjadi millionaire, baru boleh pilih anak raja mana pula. Tapi adus! Anak raja mahal nak maintain! Lebih baik jadi orang biasa🙂

    Alina, thanks for being a sport. Dan, takleh renominate I balik! Kang jad kes buruk siku😉


  2. salam melawat dan salam ramadhan…terus terang kata…aku suka cara kau sampaikan minda kau..cara kau susun frasa-frasa itu..heh..nice and easy to understand….yeay to u..


  3. takde ke princess princess yang kena culik untuk gua selamatkan?


  4. salam.

    shah:: nak pilih anak raja pun kenalah grooming dari awal. klu tak, pengawal raja pun tak pandang.. hehe. ala, tak kisah lah anak raja ke, anak tak raja ke, yang penting, itu chenta.. haha.

    mindfreak:: salam ramadhan. thanx. yey to you to!

    pp:: ada. tapi kena tau kungfu tujuh petala langit petala bumi dulu baru buleh selamatkan.

    mind and pp: secara rasmi, anda berdua dah dapat award. yey!


  5. maaf, saya tak percaya kepada award…


  6. ok nazri. kamu pun dapat award ini..😛



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: