h1

//ekstrimis melampau itu frasa redundan, kan encek nanjamil?

September 15, 2008

monday yang mundane. mari kita dengar lagu. kaku. keras. biar kejutkan isnin yang kebas.

dan untuk mereka juga. yang agungkan ketuanan. kita ini asalnya Adam. secara teknikal bersaudara. jadi jangan bodoh sombong melaung ras. mengangkat darjat. degil.

.

.

.

Aerials

Life is a waterfall. We’re one in the river
And one again after the fall. Swimming through the void
We hear the word. We lose ourselves. But we find it all….
Cause we are the ones that want to play
Always want to go. But you never want to stay
And we are the ones that want to choose
Always want to play. But you never want to lose
Aerials, in the sky. When you lose small mind
You free your life. Life is a waterfall. We drink from the river
Then we turn around and put up our walls
Swimming through the void. We hear the word
We lose ourselves. But we find it all…
Cause we are the ones that want to play
Always want to go. But you never want to stay
And we are the ones that want to choose
Always want to play. But you never want to lose
Aerials, in the sky. When you lose small mind
You free your life. Aerials, so up high
When you free your eyes eternal prize
Aerials, in the sky. When you lose small mind
You free your life.Aerials, so up high
When you free your eyes eternal prize

.

tapi. kalau dah ada lesen puisi, boleh juga tambah, ultra-ekstrimis melampau lampau.

5 komentar

  1. Salam Alina,

    Hehe…seperti sudah diatur pula kita ini. Kebetulan, entri kita agak sama temanya malan ini🙂 Cuma, video tu…dah takde lagi lah.


  2. Salam sekali lagi Cek Alina,

    Magis! Pagi semalam datang kulit blog ini lain, kali ni datang, dah lain pula! Hebat!🙂

    Saya jenguk kat GSA Studio. Hmm…menarik. Er…Cek Alina yang mana? Kalau leh tekalah, yang Crit Session by Suzlee Ibrahim tu ke?


  3. alina,
    waa, baju baru. baru semalam baju lain. hari ijau pulak. haha.
    kalau ada bahan tentang seni, hantar la. untuk DB.


  4. encek shah. haha. tema itu sekarang nih kan tengah hot. mana mungkin terlepas pandang.🙂

    ahaa.. saja nak tukar. ini lebih mesra pengunjung.. kan? typeface nya lebih besar sedikit. eh bukan! itu bukan saya. saya yang tengah potong kanvas tu. hehe. yang tengah crit session tu namanya azlina. hampir sama dengan nama saya tapi denagn ‘z’.

    encek nan. biasalah. nak raya, kena tukar baju baru.. huhu. ada banyak bahan tentang seni, nanti saya hantar. up encek nan, saya pernah hantar artikel tersiar bulan januari 2008.


  5. tahu artikel tu – lemas dlm rantai. saya edit, tapi saya tak kenal. rasanya keluaran februari. bulan ni (oktober) prof muliyadi.
    ok, silakan hantar.



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: