h1

She sells seashells by the seashore.

Oktober 9, 2008

I have updated my ‘TENTANG’ page. Sorry it took me a long time to write about myself. Actually it is hard to describe about myself let alone write about it. When I myself didn’t really understand me. Aiyak. Or just maybe I am too complicated to be explaining explained (betul ke ayat ni shah?). Or maybe just plain simple. Or just stupid.

Ps.

The things that I hate when I am sick. (or I hate it when I am sick).

  1. Don’t have the mood to watch any movies or drama series that my brother have downloaded.
  2. Lying on the bed. All day. Knowing that the ‘kids’ are having fun downstairs.
  3. Unable to  pleasure the taste of the delicious mum’s cook meal.
  4. Hospital. (owh, this is not greys anatomy’s or house md’s hospital). Usually, I would first treat myself with the traditional remedy. If to no avail, then I will go to the clinic. Clinic or hospital is what I hate most. Hate the waiting. Hate watching others watching me. (di hospital, sometimes, kita akan akan sentiasa berada dalam keadaan awkward. Nothing to do but wait). Hate the consultation with the doctors. Hate the pills. Why is it the pills esp the antibiotics is getting larger? huh?
  5. I can’t swallow the big pills. So i have to cut it into three and shove it with a lot of water. A lot. And sometimes, muntah balik. Ah.
  6. Too fatigue to think or do any work. Esp when there is a deadline to meet.

But I like the attentions, though.

Ha. Ha. Duh! <ketuk kepala>


13 komentar

  1. never care either your grammar is right or not as long as people can understand.hehe…aku pun amat bercelaru dikala brcakap omputih ni.tapi memang bagus kalau dah mula menulis dlm english ni.lama2 nanti biasa lah kan?boleh improve dr masa ke masa, no need to rush on it


  2. “fuk that grammar shite” kata Ozzy Osbourne.

    aku kalau sakit,akan lakukan apa saja untuk sehat balik.apa ubat dan saiz apa pun aku tak kisah..janji sehat semula.


  3. aku. haha. memang kena rush pun. tak lama lagi nih.. huhu. tapi no worries. ramblings in english ni tak lama. nnti akan tamat juga kesahnyaa…


  4. jorji. owh. ozzy ada kata macam tu eh?? wah gitu! hehe.

    ala. kalau lelaki sakit, tak pe. mak ada. isteri ada. dapat jadi manja. kannnn?


  5. Salam Alina,

    Wah! We two got sit together under the same cendawan of what? I oso got sick – 2 days already, you know! Got rainwater fall on my head, so I go sick…lah!🙂

    Alina, orang laki yang ada isteri saja yang dapat bermanja ngan isteri bila sakit. Yang lum kahwin tu…dok melopong sorang diri je…lah!

    ps. Er, shah mana yang ditanya kat atas tu?


  6. Alina,

    “I can’t swallow the big pills. So i have to cut it into three ”

    tik.tik.tik. I m thinking. How / Why. on earth. u cut the pill into 3 small pcs…
    Biasanya, potong 2 atau potong 4…

    Ooooo…potong @ patahkan pakai jari jemari kot…
    faham…faham..

    Kesian dia…tapi dah ok kan?


  7. salam shah. aiya. kesian sama lor. why u keep the rain fall over your head ah? play with rain eh?? aiya. bad! niways, dah baik demam ke?

    ala. shah. takda isteri. tapi mak kan ada??

    ps. shah mana lagi. si shah cakapaje tuuuu..


  8. nizam. punya panjang lebar point. yang itu yang kamu pertikai yeee. hehe. pil antibiotik itu sangat panjang. kalau pecah dua, masih lagi besar. kalau pecah empat, tak dpat nanti hancur. tiga adalah fraksi yang sesuaiiii sangat. hehe.


  9. Alina,

    Lum baik demam, tapi gahkan diri untuk onlin…nak kata farewell pada PM kita; kan dia nak resign😉


  10. shah. ye ke dia nak resign??? tengok mata dia. ada gerak gerak tak?

    btw, semoga cepat sembuh.


  11. Hehe…ada, ada!😉


  12. Dateline? Deadline? Uargppphhhh…


  13. abg nage. tu ah. mumbling. haha. ingat nak tulis roseline. tapi nanti ada teori konspirasi pulak.😛



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: