h1

To Bintang Jatuh: A Confession

Oktober 24, 2008

If i could pick one of the stars. And sprinkle the stardust to your face. Yes. Maybe i like you too. Maybe.

I will miss a lot of events this saturday (esok lah tu). Including this.

1. Please pray for me. Thank You. (supaya tidak gelabah gila nak buat exam this sunday :P)
2. And this entry is for you.

10 komentar

  1. good luck lah yang…🙂


  2. Good luck bebeh!


  3. Good luck Een! Nak pegilah event tu. Ade Fynn.


  4. tasik.
    terima kasih babe.

    kaklily.
    thanx babe.

    ili.
    tenkiu ili comel. pergilah. ajak makhluk asing.

    gegege.


  5. 😉


  6. this entry is for me? THANK YOU!😛

    jgn gelabah beb.buat tak tau je.
    GOOD LUCK!


  7. Semoga cemerlang, gemilang dan terbilang…

    .


  8. jones.😀

    ji.
    dah habis buat tak tau dah nih! btw. thanx.

    nizam.
    hehe. slogan tu macam fobia aje. btw, terima kasih. nak bertempur ni.


  9. Hah? Nak brtempur?

    “Inilah…barisan kita, yang hebat berjuannngg..”
    Hahaha …

    Sis, u can do it… no problem punye.

    .


  10. terima kasih nizam.



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: