h1

Makhluk-makhluk temasya berpamer-pamer.

November 21, 2008

Untuk minggu ini, pertama sekali.

Artist Residency Exhibition entitled: GRAVITATE
by Ruzzeki Harris
Officiate by: RAMLAN ABDULLAH
Friday, 21st Nov 2008, 8pm
Exhibition dates
14 Nov – 3 Dis 2008

HOM: House of Matahati

————————————————————————

Yang keduanya.

Public Programs at Galeri Petronas.

In conjunction with our current exhibition, Imaging Selfs: Portraits by Soraya Yusof Talismail, GALERI PETRONAS is pleased to host a number of talks and panel discussions.

Soraya Yusof Talismail, an artist-photographer, is exhibiting photographic portraits of artists, writers, musicians, dancers, performers and singers. More than 100 pictures and photographic installations amplify and enliven the genre of portraiture in an exhibition which features 78 prominent artistes, many for the first time. This project was initiated about fifteen years ago in homage to creative practitioners in Malaysia. Imaging Selfs is the most extensive, sustained undertaking on the topic, unprecedented in Malaysia and in the region of Southeast Asia.

This exhibition runs from 4 Nov 2008 – 18 Jan 2009.

FLOOR TALK
Saturday, 22 November 2008, 2 pm
Speaker: Eric Peris, Pioneer Art Photographer

PANEL DISCUSSION: Collecting Photography
Saturday, 22 November 2008, 4 pm
Speakers: Pakhruddin Sulaiman, Raja Ahmad Aminullah
Registration required; please call 03-2051 7770 to register

FLOOR TALK
Saturday, 17 January 2009, 4 pm
Speakers: Artist-Photographer Soraya Yusof Talismail, Exhibition Designer Arif Awaluddin

.

——————————————————————————-

Yang ketiganya.

limadansatu: A sculpture show.

23 November 2008 at 20:00 (Opening).

At: Kebun Mimpi Gallery, Jalan chenderai, Bangsar.

This is Kebun Mimpi latest offering. A sculpture show by 5 young talented artists.
Abdul Latiff Ahmad Padzali, Anissa Aziz, Faiz Sukor, Radzi Ismail & Rozana Musa.

[Nota ranting]

Kenapa ya. Acara berpameran sebegini tidak ada poster. Patutnya. Sekurangnya HOM kena ada seorang pereka grafik. Kan Encek Abang Hamir?

Atau kolektor-kolektor memang tak tengok poster? Erm. Malas mahu cerita peranan poster zaman perang dunia pertama dan kedua.

6 komentar

  1. hurm. mungkin ada posternya, tapi tak tersebar luas. mungkin setakat hanya ada di venue je.


  2. review skit..gravitate.


  3. Tu…yang nombor 3.

    Takut aku tengok. Macam rangka ikan laut dalam.
    Malam boleh ngigau … wooo…

    .


  4. shahril.
    erm. jika ada hardcopy poster, sudah tentu ada yang softcopy. makanya tidak susah mahu uploadkan yang softcopy.

    ji.
    erm. apa mahu reviu ya… erm. jalan sesak. aku sesat. pemandu arah tidak datang. aku tak pegilah. semua acara aku tidak pergi kerana ada takdir melintang.

    nizam.
    wah. tak sangka arca industrialis ini mampu buat nizam mengigau. huhu.


  5. setuju dengan pandangan shahril mohammad.

    1. Katalog untuk dokumentasi.
    2. Poster untuk promosi.

    masing-masing punya pilihan..

    Kalau ada pembiaya (sponsor) dan dana yg cukup,
    aku pilih kedua-duanya.. 😉

    (kudos Galeri Petronas untuk Katalog/buku dan Poster yg merangsang..)


  6. tapi abang, kalau ada poster, maka design yang dalam soft copy pon ada kan? mengapa tak sebar sebarkan di internet ini?



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: