h1

Terhenti waktu menunggu. Takku temui penggantimu.*

Januari 21, 2009

Nostradamus pon tidak bodoh untuk meramal bahawa nanti stesen stesen radio akan memainkan lagu meet uncle hussain semula. Terutama nya stesen radio yang dikatakan hot sentiasa itu.

Semalam aku ‘ter’buka stesen radio berkenaan. Terbuka dalam ertikata sebelum ini aku elakkan untuk mendengarnya (atau boleh saja kata boikot dalam pemahaman jorji). Wah. Semakin ‘indie’ mereka! Sudah ikrar untuk 90/10 ke? (sangat oportunis!)

(nota ranting: *Petikan lirik lagu Mahkota – MUH. Aku suka semua lirik lagulagu mereka.)

9 komentar

  1. Melodi lagu tu memang anda Wow Effect.
    Kalau tak, takkan ada satu iklan tu guna lagu tu dalam versi inggeris…


  2. Salam Alina,
    Where do I go to see your work? Any available online?
    Yes, I’ve been snooping around a bit here today and am very very impressed indeed.
    Take care!


  3. Hipokrit atau Insaf? Istilah safe = oportunis (macam ko mentioned)

    Sekian.


  4. Salam Alina,

    Tolong sertakan tandatangan di petisyen menyiasat jenayah perang di Gaza – ada di blog saya. Harap semua sahabat di sini turut bersama, dan tolong warwarkan. Terima kasih.


  5. kagum dengan usaha mereka.


  6. aku pun baru habis dolod satu album MUH.. berkesan betul AJL dalam diri aku rupanya..

    sebelum menang aku layan melodinya.. dah menang aku teringin jadi juri AJL pulak.. aku kaji lirik2nya.. nyata aku puas ahti hehe..


  7. i suka abby fana.dia lawak tak ingat!🙂
    series!


  8. nizam.
    bukan takat wow, malah wah, ah dan sebagainya.

    naz,
    thank you naz. work work saya ada dimana. saya pun sudah lupa. saya belum sepenuhnya ada online portfolio. tapi dalam blog ini kadangkadang saya selitkan karya saya pada entrientri. take care too.

    imran.
    entahlah. mungkin juga hipokrit. mungkin juga jalan selamat untuk keuntungan.

    salam abg shah.
    Ya. sudah. saya khabarkan pada kawankawan.

    juna.
    ya.

    mira.
    ya. aku tahu kau puas hati. janji faizal tak menang, kan? haha. jangan marah.

    ji.
    er. u dengar sinar fm eh??? serius???


  9. Sangat suka MUH menang. Layak.🙂



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: