h1

Gudeg dan tokobuku.

Maret 7, 2009

Aku sekarang ini di internet cafe.

Jogjakarta.

Wah asyik sekali bandar seni ini.

.

.

Ok udah. Nggak mahu bazir masa. Mahu pergi berpoyapoya.

Yay. (Kalau nggak dengar kabar dari aku, meaning aku sudah menetap di sini. ha. ha)

12 komentar

  1. Ya,di sana kamu bisa jutawan. Pokoknya,ada uwang ribu riban dan juta-jutaan , enggak gitu sayang hahaha..

    ps: Jangan lupa jalan pulang😀


  2. Sila jangan buat lawak!
    Kau ada urusan yang perlu diselesaikan dengan aku


  3. sampaikan salam pada cewek2 cantik!


  4. hahahahaha! duduk sana terus ok jugak tu!


  5. balik jangan lupa ole2!! kasih sayang sudah cukup untuk aku!!! hahahaha :-&


  6. salam. mau bertanya di mana boleh cari buku buku karya bahasa indonesia di kl? harap boleh membantu


  7. Imran,
    Kalau dia tak mahu kembali ke Malaya – kira ‘hangus’lah. FM2 mahu? Ha ha.

    Danial,
    Ha ha. Kalau fikir-fikir semula – bagus juga cadangan lu tu. HA HA.

    Alina,
    Hello, pulang segera, edit buku tu cepat-cepat, nak hantar cetak dah ni! Grrr…


  8. Jangan lama-lama, nanti jejak kau hilang…


  9. Gudeg uenakkkkkkkkkk bangatttttttt.

    🙂


  10. jgn lupe buku saya tu ye alina.


  11. sdr naga.
    terima kasih kerana menjawab bagi pihak saya!

    nizam.
    baik! tapi memang nak lama lama.

    m.
    ok lah kot… tapi paling saya suka ayam goreng!

    ka-ii.
    er.. aaa… er..


  12. adakah penantian saya sia2?

    kecewa.



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: