h1

Apsal Man(who??) asyik kalah je nih, jorji?

Maret 21, 2009

Ada yang melingkar dalam balang putih
minta lepas. Dan kantung kamu itu perlahan-lahan
minta diisi. Jika ada yang bertanya, aku jawab
kamu ialah span menyerap setiap air dalam diri.
Hingga kontang.
Kering.

9 komentar

  1. Errr,,, Anu di dalam botol ke ni, beb?


  2. Anu dalam Balang abg naga! kah kah kah!


  3. sinaga2, ko pernah ber’Alamak’kah?, ber’NLA’?

    what? who? i ke you?
    man? who? man? you?

    oh man! damn you!


  4. ini terang-terang ajak gaduh ni!

    tunggu aje pembalasan si pitung bila man utd juara nanti!

    grrr!


  5. Imran,
    Pernah. Pernah bergambar berdua dengan Aji juga. Ha ha. Jangan marah! Tu zaman dulu-dulu.


  6. korang jelah yang menjawab sesama korang eh?
    😀


  7. apa barang maret maret ni. baru gi Indon sekali dah maret maret. ha ha.

    imran,
    tapi ok juga kalau blog ni kita jadikan web forum, muakakakakakaaaaa…


  8. sinaga2,
    haha…nasib la ko heg, jadi forum
    ko mesti kenal ‘cicak’ gak kan?


  9. Imran
    Cicak? Tak berapa ingat dah. Tapi aku kenal le Raibena Baby tu, ha ha. Aji tahu le geng2 aku – MSM meja nombor 56 – Pak Ngah, Satey, Mangkok, Sinaganaga (ni geng takde awek berkenan ni, ha ha!)



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: