h1

Dua hari selepas dunia bergelap satu jam dan bumi menyahtoksin. Dan aku dalam ‘blue’ hari Isnin. Merangka untuk mengindoktrinisasi tulisantulisan semi-hitamputih. Dan entah siapasiapa kata, tiru macam Tafteh, tutup blog dan tulis buku!

Maret 30, 2009

15 komentar

  1. Hahaha..:)


  2. “Tutup blog, tulis buku”? Hmmm…abis detox, amik supplement


  3. Perkara tutup blog dan tulis buku itu akan berkuatkuasa di blog hilangpunca bermula 1 april 2009.


  4. Salam Alina,

    Mak ai, tajuk kemain punya panjang…torkojut den.


  5. Aiik? Apsal banyak yg jadi camni.
    Patutlah sehari dua ni aku pun rasa yang sama…


  6. janganla tutup blog ok. aku akan rindukan tulisan2 kamu yang bijak itu. boleh? oh ya…saya dah buat banner kecil untuk anda bantu usahawan bumi yang kecil ini…. ada di sini : http://i304.photobucket.com/albums/nn186/bittersweetdurian/printxyclesmallbanner.png – TRIMAS!


  7. blog aku tak best
    tutup pun tak ada impak
    berapa aku buat ugutan macam ni
    tak laku

    cih


  8. nak tutup blog? tutup nak bukak kedai ke?


  9. Taf Teh tutup blog kerana dia mahu lemas dalam DREAMS… hahaha…


  10. Taf Teh I miss you. Camne nak dapatkan “dua lauk” eh..aku malas order melalui pos.Sangat leceh oke haha


  11. kaklily.
    hehe.

    imran.
    bila amik supplement, toksin penuh balik.

    pp.
    berdebardebar gw nak tunggu 1 April. lu jangan buat lawak.

    salam abgshah.
    hehe. tiru si imran.

    nizam.
    ai. nak tutup blog gak ke?

    kakintan.
    saya sudah link. yay!

    juna.
    sapa kata tak best???? cuba buat eksperimen.. hehe.

    dani.
    haha. tak tutup lah. tu orang yang kata suruh tutup.

    teh.
    wah. dreams da jadi banjir eh?


  12. aku buat blog sebab malas buat buku.

    nway, rakyat malaysia berhenti la jadi prihatin selagi tak boleh nak bangun bagi tempat duduk dalam lrt kepada yang lebih memerlukan.

    aku dah tutup 2 blog sebelum LKNY,jadi aku ….


  13. Alina, bukan lemas dalam banjir, tetapi lemas terapung di awangan.. chewah…

    Lily, stok DUA LAUk semua dah masuk kedai buku… semak di blog sufian abas.

    Kalau PP, lelaki HOT, tutup blog, alamat ada gak perempuan2 terjun atap rumah bunuh diri…

    Ohhh rindunya dunia berblogging…


  14. ji.
    aku dah lama tak naik lrt.
    ah. kau kalau tutup blog, aku buat mogok. boleh?

    teh.
    wah terapung seperti telah ambil sikit ilmu david copperfield??
    kalau rindu, mulakan semula. Tulislah blog balik. ok?
    kambing jantan aditya pun masih tulis blog walau buku laris.


  15. saya juga mahu tulis buku.
    bukutigalima.



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: