h1

Yang hampir ada dalam perempuan simpanan. Dan yang sudah jadi c(p)rime s(m)inister of golden land. Dan yang akan jadi kuda tunggangan kepang esok hari.

April 6, 2009

alina0

Kredit foto: Yanniz
Teks dan lakaran: Alina

16 komentar

  1. Cantik.
    🙂


  2. nice.

    dan aku suka part c(p)rime s(m)inister tu.

    (^_^)Y


  3. Cantik…walau satu warna (putih tu bukan warna, kan?)…


  4. M. thanx.

    shahril. thanx. d*_*b

    nizam. bukan. hitam pun bukan warna.😀


  5. 🙂 sweet!


  6. hebat!! tabik!


  7. scene ini seperti pernah kuselubungi ketika di satu tempat.mentah.basah kadang kontang.bermakna.sentimental.karya.idola.


  8. ya.kfc dan brownies carrot cheese jadi saksi.rasanya.


  9. (seperti selalu jariku amat menggeletar bila mahu mencemar dada jingga,lumut,krim bukan putih ini.)


  10. ada satu kapal terbang kertas kecil tapi mampu terbang tapi masih kurang daya imbangan.terbabas.lemas.dalam kolam stagnant juga.rasa sedih juga melihat kerana kapal terbang kertas tinggi makna bagiku.mungkin karmanya di situ.aku terima.sbb aku nak buat kapal terbang kertas lebih besar lagi selepas itu.
    (maaf. aku tumpang merepek di sini)


  11. semoga aku dapat terus bersabar
    menghadapi er… yang ke enam ini.


  12. Mungkin. Kalau tak dijirus ’roundup’.

    [,]

    Menarik, tapi tak ada merah?


  13. tulisan tangan yg cantik

    kalau tulisan sy dah kena maki


  14. rajin ya, featuring-featuring.


  15. wani. ya! kawankawan semua hebat2! eh, dah siap jawab inteviu?

    qarma. terima kasih. itu pun dah lama tak pegang pensel.

    imran. yang merah hanya seorang imran, mungkin?

    juna. doa je lah.

    dex. ok tak apa merepeklah. (siapa kah ini?)

    aie. terima kasih. lu pun hebat.

    dan. tenkius!


  16. akulah angin basah selepas hujan yang menampar pipi.



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: