h1

Apsal tiba-tiba aku jadi salah seorang peminat Tomok ni?

April 13, 2009

Bagi yang tidak tahu, Kasut Biru Rubina ialah buku antologi certot dan cerpen karya Sufian Abas. Masih ada dalam pasaran. Sebuah karya pop kultur! Katanya…

Dan ketiadaan alam Internet selama 5 hari buat aku berhubung rapat dengan makhluk Tuhan. Dan televisi.

Tomok dengan rancaknya menyanyikan lagu Sheila Majid.

Oh. Dan juga komen daripada Syafinaz, Tomok memang seorang artis yang ‘genius’ muzik! Serius.

15 komentar

  1. aku bersetuju dengan kamu. kerana dalam OIAM aku melihat another side of Tomok yang sering kita lihat bersama New Boyz. Baru aku tahu, Tomok punyai talent dan kreativiti dalam menjadi sesuatu lagu persis miliknya sendiri.

    aku link kamu.


  2. Ya aku pon sama. Sejak tertgk dia nyanyi kat OIAM, trus aku jadi peminat dia. Tapi kalau lepas OIAM dia kembali lembik dengan NEW BOYZ, aku tarik diri hahaha


  3. Tomok dulu bebudak, sekarang dah ganas dgn imej punk….baru best.


  4. Dia bijak.


  5. “aku suka tomok, aku cuma tak suka new boyz”, itu kata seorang peserta akademi fantasia pada isma.

    pada saya, tomok hebat bila keluar dari kepompong biasa. dan oiam memang medium terbaik untuk dia perlihatkan apa yang dia ada dan tersembunyi.


  6. saya undi tomok. dia berusaha. dan bijak. oh tomok! (wink)


  7. salam…

    tiba tiba pulak eh jadi fenomena si tomok ni eh…
    aku pernah cast dia utk satu rancangan kanak kanak ala ala the wiggles…
    sekali dgn new boyz…
    semuanya bagi aku kreatif dan bagus…
    cuba bayangkan nak kena bawa jinggles kanak kanak…


  8. “tiba-tiba”
    bukan dr dulu ke???

    eceh eceh


  9. Seruis beb,

    Aku pun tiba-tiba suka Tomok yang genius dan ehem…ehem… ehem… tu… Ohh dunia sudah lama kiamat… Taraaaaaaaa.


  10. Gua suka Marion.🙂


  11. nikotin. iyalah. linklah. tapi jangan hisap rokok banyak sangat!

    rem. tertengok ke?? eceh eceh (tiru gaya qarma)

    nizam. a ahh. tomok dah akil baligh dah!

    dani. hehe. mebbe sebab dia lama dalam industri muzik nih.

    addy. ya. itu sebab aku rasa dia masuk oiam. nak buktikan yang dia sudah jadi ‘lain’.

    kakintan. ai. undi jgn tak undi. AF tak undi ke?

    ajin. wah. mesti kau dah kenal lama dengan si tomok ni eh?

    qarma. haha. ceh.

    teh. haha. dunia dah lama kiamat, kata nietszsche.

    abgnaga. ok. semua pun suka marion. hehe. chun kan dia.


  12. I suka juga Tomok dalam OIM. Sampai terngiang2 la nyanyian dia. Ha ha ha


  13. hegira…
    aku kenal masa casting tu je…
    aku suh ko bayangkan dia dan new boyz nyanyi jinggle budak budak kecil…
    dgn wardrobe ala ala ALONG gitu…


  14. Tomok best kalau dia tak wujud. (lawak melayu yang disuperimpose dengan tesis filosofikal Heidegger)


  15. Tomok genius muzik??
    *simpan dulu komen sebab tak pernah tengok OIAM* haha



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: