h1

Pada hari aku bertemu Yusuf, makhluk Tuhan paling kacak.

April 17, 2009

pascablake

13 komentar

  1. darah hidung menitik
    tik tik tik
    titik.


  2. Saya dah malas tulis sajak lagi.


  3. hanya penglipurlara yang ada ilmu tahu apa itu indah.


  4. alina. sangat sukar untuk akak fahami sajak ini. tapi ianya indah. bagaimana ya. tak faham tapi terasa keindahannya? kamu genius.


  5. tak sia-sia azam Zulaikha..


  6. Dengan penuh sabar saya tunggu gambar habis loading dengan mengharap ada lelaki ganteng dalam gambar itu. Hahaha.


  7. hebat perempuan simpanan ni. heh!


  8. gua syak sajak2 Danial terpengaruh dengan sajak2 lu la bebeh! Serius. Menitik-nitik darah kat hidung gua ni.


  9. tapi pitch aku masih kusam


  10. PERGHHHH..


  11. Merenung, mata tak berkedip…
    Oksigen merembes ke minda
    dibawa cair merah darah…

    KU KaGUM! Ku KaGUm!! hanya KAMU…
    hanya KAMU membuatku diam di situ… Merenung, mata tak berkedip!!!


  12. alina,

    blog 9 nafsu aku ada problem. tak boleh pakai. ini blog baru aku. sila update yer. thanks.

    http://www.hisapaku.blogspot.com


  13. dex. darah menitik jumpa dokter.

    dani. ai. sajak awak dah makin bagus, dah malas pulak!­čśŤ

    ajin. ya setuju. dan kau salah seorang.

    kakintan. aduh tinggi nya harapan. kak intan pun bagus juga menulis.

    ji. aku tahu konsert m nasir kau kepingin sangat nak pi. kan.

    atiqah. ada. tapi tak nampak.

    aie. ah. kau pun lebih hebat.

    abgnaga. ceh. daniele lagi hebatlah bang. lagi sekali, darah menitik jumpa dokter. takpun pegi 7 eleven.

    art. oh kusam, kalu perasap dengan kemenyan.

    nik. pergh apa kebendanya.. oh sy dah jenguk blog yang baru tu.

    line. cehhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!! takde maknanyaaaaaa!!!!!



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: