h1

Kalau kaver tu tak KACIP lagi tak tahulah, aok!

April 22, 2009

Maklumat lanjut sila ke Sindiket Sol-jah.

“Cover oleh King of Kaver memang ‘kacip’!” ~ Jimi Mahmud.

“Oh ya, maklumat terkini yang kami terima drp unit SENJATAH – sehingga kini, masuk hari kedua, tidak sampai pun 24 jam – 50 naskhah telah terjual.” ~ Sinaganaga

“cuma nak kasitau, kalau kau lambat beli, dah habis, nyesal nanti.” ~ OP

“‘Kacip’ adalah sebuah buku yang patut dibeli. Baca tak baca belakang kira” – Jarviskoker

“Kalau lu tak kenal Pipiyapong, lu memang lemah pengetahuan am. Apa pun, buku teks mengenai legenda ini sudah keluar.” – Tok Rimau.

Ok.

Siapa nak tambah lagi quote?

15 komentar

  1. First! Ha ha


  2. First!


  3. “Kacip adalah senjata untuk memotong buah pinang”, kata Pengarah Institut Khatan Negara, Profesor Ahmad Osman Istanbul.


  4. pipi dan kacip, memang sebati.

    9 nafsu kembali ada.

    sorry alina atas kesulitan🙂


  5. Sirih pulang ke gagang..kacip pulang ke mana hahaha
    🙂


  6. Cis..JarvisKoker pun nak menyibuk juga.


  7. kacip pipi.ughh agak gore~


  8. wa kenal pun tak mamat ni

    tapi….

    bli ahh


  9. Dengar kata, Kacip akan muncul di Dataran Shah Alam hujung minggu ni… betul ke?
    Atau akan muncul di Pasar Ahad di Stadium?
    Aku nak sambar nih…


  10. Gua dah deal dengan Pipi kasi belanja pulut bila dapat KACIP. Tapi kalau pulut pakai stapler, gua batal deal.


  11. hmmmm ada lagi ke?


  12. pipi dah boleh duduk sebelah pak samad. nanti bole jemput dia buat review.


  13. Kacip Patimah? hahaha!


  14. nasib baik cik madulebah yang dah tolong kacipkan utk aku…🙂

    .


  15. kalaulah kacip ada di book fair. sold out mesti punya..



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: