h1

Pseudo-twittering: Status

Mei 15, 2009

Alina esok cancel semua apppointment dan bertemujanji hanya dengan teman paling baik (bestest friend?? hehe), lepaklepak dan makanmakan di rumahnya sambil tonton konsert final AF. wow! momen sureal! Afundi Hafiz dan Akim!(30 mins ago.)

Alina semalam ke pameran duet Saharil dan Munkao. Mantap! Syor semua pergi lihat sebelum watakwatak dalam lukisan Saharil bertukar menjadi makhluk ganas tidak berperikemanusiaan!(2 hours ago.)

Alina lagi dua hari tarikh tutup untuk masukkan markah online! aiyakk!!! tapi internet (atau server) lembab gila!(4 hours ago.)

Alina rasa Kuala Lumpur kini aman damai sebab soljah semua ke luar negeri. haha.(6 hours ago.)

Alina rasa mahu tonton filem ini hari.(8 hours ago.)

Alina rasa mahu tidur sepanjang hari.(10 hours ago.)

Alina rasa mahu curi saja buku parodi tentang falsafah yang Cik Kurekure beli semalam di Ricecooker. Ceh! (14 hours ago.)

11 komentar

  1. Nak pinjam buku parodi falsafah juga. Please?


  2. Wow! Parodi falsafah. Deep!!!


  3. Woo..mnarik bunyi aktiviti Alina segala bagai haha!

    Ps- Perempuan Simpanan ada lagi tak, simpankan satu untuk kak Lily.
    (baru nak tanya daaa..)


  4. Serupaaa.
    Satu untuk Hafiz dan satu untuk Akim juga.

    Ha.ha.


  5. Selamat Hari Guru.🙂


  6. seperti sgt kebosanan? hehhehe


  7. Sila hantarkan pesanan untuk salinan potostet buku Plato and a Platypus Walk into a Bar: Understanding Philosophy Through Jokes ke blog saya hahahaha..kidding!


  8. afundi AF (alex ferguson) banyak2 malam ni


  9. Falsafah tu bukan dah semulajadi parodi ke?


  10. KL dah aman damai ke? HA HA.


  11. shaira. sila berhubung dgn cik kurekure.🙂

    kruel. sda😉

    kaklily. no prob! boleh saja satu ps untuk kaklily

    yana. selamat hari guru! oh hafiz sudah juara.😉

    wani. untuk kamu juga.

    alya. oh tidak. minggu ni untuk recaj mahutempuh minggu depan yang bakal ribut.

    kure. hey jangan lupe tau!

    ji. haha pakcik alex seri je kan?

    sufian. haha. atau manusia yang jadi parodis sebab falsafah?

    abgnaga. hehehe selamat pulang.



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: