h1

Solitari. dan Sembunyi.

Mei 28, 2009

Kukemas barang yang penting.
Toiletries. Baju. Buku. Jurnal. Pemain Mp3.
Dalam beg cokelat kehitaman.

Juga
komputer riba (oh ya ini paling penting).
Dan kini di lebuhraya
menuju ke pulau.

.

Pulau yang mana? Syh. Rahsia.

.

.

.

.

Dan bungkusan beriben merah itu masih ada, sayang.
Di bonet kereta belakang.

Oh dear Oh dear Oh dear
Kalau mahu berdosa pun, lakukanlah secara terancang.
Tulis nota suisaid, contohnya.
Bikin aku susah saja.

11 komentar

  1. Ini nota susaid:

    Aku,
    Sudah ada kekasih baru.


  2. Selamat jalan.


  3. Nota pengakuan homosaid:

    Lima belas tahun dulu
    Aku racuni dia dengan asid sulfurik,
    Hancur rabak hatinya yang keji
    kerana, memadukan kami

    ha!ha!ha!(masih dalam mood sakit)
    🙂


  4. Notakaki:
    Kau racun aku, aku racun kamu balik.
    Maaf, hadiah tak boleh dikembalikan.


  5. Penting bungkusan tu. Dah 3 post dah tentang nya…


  6. ini sangat pangrok
    bungkusan beriben merah itu
    pasti nota-nota sosialis
    yang membaluti molotov cocktail


  7. hanya ada satu pulau guna lebuhraya.Pulau Pinang.

    dan bungkusan beriben merah..jgn kau biarkan aku lemas dalam mencari erti semua ini …(waaaaarghh!)


  8. Ini nota suisaid: sori STOP tak dapat ikut STOP sibuk sangat hujung minggu ni STOP next time eh bebeh STOP janji STOP


  9. Kepada semua yang menulis nota suisaid, terima kasih! Tapi tak tepat, maaf!

    Juna. Oh ini tidak ada kena mengena dengan acara pengebom berani mati ya.

    Ji. Salah. Teka lagi.


  10. […] Sekatan jalan. Sekatan mental. Juni 1, 2009 …sambungan (daripada  musim 1: ep 0.1, ep 0.2, ep 0.3, ep 0.4) […]



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: