h1

Iklan sekejap. Slot Akasia bersambung selepas ini.

Mei 29, 2009

Jom ke sini Sabtu ini.

Ada buku ini.

Dan penulisnya.

pp

Buku ini.

Dan penulisnya

Dan buku paling hotz ini.

(Kredit foto: Is.)

Dan penulis-penulisnya.

Dan juga buku ini.

Dan penulisnya.

Juga buku ini.

Oh dan ok lah. Kalau mahu letak setiap gambar buku dan setiap gambar penulis, acara pun sudah selesai. Dan macamlah aku tersangat rajin. Kan. Ada banyak lagi buku-buku daripada Gerakbudaya, Matahari Books, Sang Freud Press serta Sindiket Soljah. Dan lolongan sajak serta nyanyian akustika jalanan.

6 komentar

  1. hot gilew!


  2. Alina,
    gua mahu kenal.
    Penulis berbaju Arsenal, yg rokok tegar di jari…
    ha.ha.


  3. nak tag perempuan2 simpanan tu.. tapi tak diberi peluang.. haha


  4. fuyoo hot gile penulis buku yang paling hotz tu.


  5. oh, ada beberapa buku yg belum dalam rak baju saya.

    boleh order melalui cik alina???


  6. yana! boleh aja!

    qarma. boleh! emel lah hegiraz@yahoo.com



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: