h1

Siapa kerja hari Isnin?

Juni 15, 2009

Hampir setahun, Jeeja Yanin masih lagi heroin di tangga teratas.

Come on lah Hollywood, takkan kalah dengan Asian kot?

(As if diorang bacalah kannnn??)

13 komentar

  1. comel jugak minah ni.


  2. eh, first


  3. say yeah to asian chicks. erm, pan asian pun okey juga. haha


  4. wow. mengancam..aummmm


  5. comelnye.


  6. Ya, hari isnin dan kena pergi kerja… sungguh tak kewl.
    😦


  7. Aku keje hari Isnin, tapi rasa menyampah pun ada …


  8. isnin aku masuk jam 10pagi.
    i love oriental chicks.


  9. ah peduli ah aku kerja hari senin macam tak kerja je. asik nak menampar budak dalam kelas. gadis pujaan gua dipinang orang!


  10. Seorang surirumah bekerja setiap hari. hehe..🙂


  11. :: minah ni dah kawen belum?

    :: isnin keje?…. isnin lepak bangun lambat… mandi gosok gigi… tgk tivi… makan… sambung tido hhahahahahahaa


  12. aduyai
    lama tak ke sini…

    kabar apa alina dan kertas dinding baru…


  13. sori tak sempat nak balas semua. tapi kiut kan budak sekolah ni?

    aku second dengan exike! apa barang isnin keje. patutnya setiap isnin kena masuk ofis separuh hari. masuk lepas kul 12. kalau ada syarikat sendiri, aku nak buat macam tulah.

    tapi lain lah macam kaklily dok umah. lagi best!

    qarma. aku pun dah lama tak jengok jalan jenang. nak order burger satu!



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: