h1

Oh ok. Mungkin ada seorang spy yang hampir boleh lawan Jeeja. Hampir.

Juni 16, 2009

But still, ‘Hollywood’ masih lagi pakai pelakon stunt, jadi aksi lasak bidadari ini tak boleh kira. Tapi mungkin boleh bagi kredit untuk watak perisik yang ciki, nakal dan sangat kiut.

Tambahan pula, Gabrielle Anwar Fiona ni ada blog sendiri!

.

.

.

.

.

.

[nota] Ini salah satu cara untuk update blog tanpa meng-update-nya. Hanya letak gambar, atau beri katakunci pada member yang boleh dipercayai. Jadi kalau kita malas, atau tekanan banyak kerja atau berada di tempat yang tiada kaveraj internet, seperti di tengah selat Melaka, atau di pulau terpencil, atau berkhemah di tengahtengah hutan khatulistiwa. Jadi blog masih maintain!

Hipotetikalnya!

Lainlah kalau autoupdate macam blog conteng Saharil.

5 komentar

  1. Heheh…

    (aku tak tahu sama ada aku sengeh kat gambar tu atau kat diri sendiri. Tapi aku suka..)


  2. Nice…I have always love Gabrielle…


  3. Dia sungguh kiut. Setuju! Serius,jika ada pilihan dan kelahiran semula mau lahir dalam rupa dan tubuh macam dia hehehe..


  4. Kita tak ske lah dia nie. Kurus mcm tengkorak. KIta tak ske. Tak ske!


  5. nizam: huhu. apsal lah gi sengeh sorang sorang.

    krul. ermmmmmmm

    kaklily. erm. tapi saya rasa banyak lagi pilihan lain untuk jadi idaman kelahiran semula.🙂

    sufian. dengki!



Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: